jueves, 11 de marzo de 2010

Sanchis (PP) diu que les amenaces les fa l’associació de minusvàlids per fer reclamacions “polítiques”
Publicat per Comarcàlia on 3/11/10 • En la secció Xàtiva
SHARETHIS.addEntry({ title: "Sanchis (PP) diu que les amenaces les fa l’associació de minusvàlids per fer reclamacions “polítiques”", url: "http://comarcalia.info/2010/03/11/sanchis-pp-diu-que-les-amenaces-les-ha-realitzades-aspromivise-perque-fa-reclamacions-politiques/" });
Comparteix Comarcalia.info

Marcos Sanchis, regidor del PP
El regidor de Joventut de l’Ajunament de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha revifat la polèmica sorgida entre el govern d’Alfonso Rus (PP) i l’associació de minusvàlids Aspromivise afirmant, respecte l’advertència que va fer este col·lectiu de que es podria veure obligat a tancar el centre ocupacional si no arribaven les subvencions de la Generalitat, que “si algú ha amenaçat algú és la junta d’Aspromivise“.
El regidor del PP va defensar ahir en un programa a la cadena SER les declaracions del tinent d’alcalde, Vicent Parra, qui assegurava que no va amenaçar als representants de l’associació, així Sanchis ha afirmat que Parra “ha dit que no ha amenaçat a Aspromivise, i jo com a company seu el crec”. A més ha afegit que “tant Rus com Parra estan amb els usuaris, i quan s’ha hagut de fer alguna reclamació s’ha fet”.
No obstant el responsable de joventut del PP ha criticat la posició d’Aspromivise i ha dit que que “algunes reclamacions són polítiques” al·ludint a la petició d’este col·lectiu de que es construeixca un centre de dia a Xàtiva, reivindicació que va provocar les suposades amenaces de Vicent Parra. Marcos Sanchis ha manifestat que “s’està jugant amb els usuaris del centre ocupacional i s’està intentant fer política i això redunda en perjudici dels ‘xiquitos‘”.
Després d’estes afirmacions Sanchis va afirmar que “si algú ha amenaçat algú és la junta d’Aspromivise” per l’advertència de que havia de vendre loteria i que fins i tot es podria haver tancat el centre, situació per la qual l’alcalde Alfonso Rus va dir en l’últim ple que si es tornava a donar una situació similar llevaria la gestió del centre a l’associació i posaria una empresa privada per gestionar-lo. Sanchis va rematar les seus declaracions assenyalant que la gestió del centre que es fa des de la pròpia associació “no es pot considerar pública” i que no es podia jugar amb la “sensibilitat” dels usuaris.
La resposta per part d’Aspromivise es va realitzar a través del seu portaveu Vicent Grau que va cusar Sanchis de fer “imprecisions” que són pròpies del seu “desconeixement d’una àrea que no li correspon” i que “defensa l’indefensable” per ser un “inexpert polític“. Grau va lamentar el “dany” al sentiments dels associats i discapacitats per estes declaracions perquè la decisió de necessitar tancar el centre es va prendre en l’Assemblea General “si no arribaven les subvencions”.
El representant d’Aspromivise va lamentar que Sanchis entenga com una amenaça “una decisió de l’Assemblea”, i va subratllar que al col·lectiu “no fem política, sols demanem les subvencions i reclamem un centre de dia”; a més va apuntar que col·lectiu gestiona el centre com una entitat “sense ànim de lucre”.
Les declaracions del portaveu d’Aspromivise conclouen afirmant que “amenaçar a Aspromivise és atemorir els 75 usuaris i els més de cent discapacitats i els seus familiars“, per la qual cosa demanen a Marcos Sanchis “disculpes públiques” per un altre “gest de caràcter autoritari”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario